Fysiotherapie De Blaak

Fysiotherapie "De Blaak"

Bij Fysiotherapie de Blaak vinden wij het belangrijk dat u snel en kundig geholpen wordt. Neem contact met ons op via 013-4674577 of mail ons. In onze praktijk zijn wij werkzaam met 5 collega’s met diverse specialisaties. Wij staan voor samen werken aan herstel. Samen met u als patiënt, maar ook samen met elkaar. Wij werken veel samen, zowel intercollegiaal als met andere zorgverleners, zoals huisartsen, specialisten en thuiszorgorganisaties. Wij hebben hart voor ons vak en werken hard om u als zorgvrager weer in de juiste richting te sturen. Bent u op zoek naar een vakkundige en professionele fysiotherapeut in Tilburg? Neem dan gerust een kijkje op de site of bel ons op voor advies en/of het maken van een afspraak.

Over ons

 • Wat doen wij?

  Met onze algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn wij in staat een groot scala aan klachten te behandelen. Van nek, schouder en hoofdpijnklachten tot en met hielspoor. Bij fysiotherapie “De Blaak” kunt u zich laten behandelen door een van onze professionele en specialistische fysiotherapeuten.

 • Fysiofit

  Fysiofit is een aanvulling op uw fysiotherapeutische behandeling en vind plaats in de praktijk in groepsverband. Deze vorm van medische fitness wordt gegeven onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wilt u meer conditie en kracht opbouwen in groepsverband? Kom dan gerust een kijken.

 • Therapieën
  Therapieën

  Naast algemene fysiotherapie zijn er enkele fysiotherapeuten binnen onze praktijk gespecialiseerd. De specialisaties die onze praktijk te bieden heeft zijn: bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie. oedeemtherapie en geriatrie fysiotherapie. Ook bieden wij dry needling en medical taping.

 • Bereikbaarheid
  Bereikbaarheid

  Fysiotherapiepraktijk “De Blaak” is gelegen aan de Beeklaan 109 in Tilburg. De praktijk is zowel met eigen vervoer, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Voor de deur is een parkeerplaats voor mindervalide aanwezig en de praktijk is rolstoel toegankelijk. Wanneer u met het openbaar vervoer naar de praktijk komt neemt u lijn 7 richting “De Blaak”, u stapt uit bij de halte: “Winkelcentrum De Blaak”.

Onze medewerkers