Ski-Fit

Gaat u deze winter op wintersport en wilt u optimaal voorbereid op ski- of snowboardvakantie? Dan is ski-fit bij fysiotherapie de Blaak misschien iets voor u! Een optimale voorbereiding is natuurlijk nooit verkeerd voor de wintersport. Zeker niet na 2 jaar corona met wat minder activiteiten.

Voor wie is de Ski-Fit bedoeld?

Ski-Fit is voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau, die op wintersport gaat deze winter. Elke ski-fitter start op zijn eigen niveau en streeft zijn eigen doelen na. Dit gebeurd in een kleine groep van 8-9 personen.

Wat kunt u verwachten?

Ski-fit bestaat uit een circuit-training in een kleine groep onder begeleiding van een fysiotherapeut. In een groep van 8-9 mensen gaat u wekelijks aan de slag in de zaal in onze praktijk. Hierin worden elke week oefeningen gedaan, deze worden elke keer aangepast op uw niveau. Zo prikkelt u het lichaam optimaal om iets op te bouwen. In deze circuittraining komen alle spieren aan bod die u tijdens het skiën of snowboarden veel gebruikt. Denk hierbij aan bil-, buik- en beenspieren. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de algehele conditie. Dit verkleint de kans op blessures tijdens de wintersport.

Wanneer en de kosten?

Data:                     30-10-2023 t/m 01-02-2024
Dag:                      maandagavond en donderdagavond.
Tijd:                       20.00-21.00 uur.
Prijs:                     €91,00 voor de gehele periode.

Om deel te nemen aan het ski-fit programma hoeft u niet bij ons in behandeling te zijn in de praktijk.

Wilt u ook optimaal voorbereid op wintersport? Loop dan eens binnen bij ons op de praktijk (Beeklaan 109) of neem contact op met ons via 013-4674577 of per mail: info@fysiodeblaak.nl en vraag naar de mogelijkheden.