Nieuws

Nieuwe stagiaire

Op 03-09-2019 start onze nieuwe stagiaire: Bram Verhoeven. Hij zit in het tweede jaar van de Avans Hogeschool Breda. Hij zal tot en met januari elke dinsdag en donderdag bij ons in de praktijk meelopen.

Start 65+ groep

Vanaf 05-09-2019 gaat de 65+ fysiofit groep weer van start. Deze is elke donderdag ochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur in de oefenzaal onder begeleiding van Anouk.

30-jarig bestaan van de praktijk

Op 08-05-2019 bestonden wij 30 jaar. Hieronder een korte sfeerimpressie van deze feestweek. wij hebben er enorm van genoten! Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie felicitaties en geschenken!

Vervanging Jacqueline

Jacqueline is tijdelijk afwezig op dinsdagmiddag en vrijdagochtend zal Micha Verhaert haar vervangen. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook psychosomatisch fysiotherapeut.

Tarieven 2019

De tarieven voor fysiotherapie in het kader van de niet-verzekerde zorg hebben we niet aangepast voor dit jaar.

Dry Needling

Woensdag 28-11 hebben Pauline en Anouk hun Dry Needling diploma gehaald tijdens het examen! Benieuwd of dit iets voor u kan doen. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje Dry Needling. Of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe AVG-wetgeving

M.i.v. 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG in werking treden; wij hebben nu  alles rond; dit houdt wel in dat wij u soms om een toestemmingshandtekening vragen voor bepaalde zaken.

MediQuest

Wij vragen u uw e-mailadres aan ons door te geven i.v.m. de vragenlijst patiënten-ervaring fysiotherapie. Deze wordt u toegezonden door de firma MediQuest. Uw mailadres wordt dus niet zichtbaar voor anderen. De antwoorden worden anoniem  verwerkt en gebundeld in een database waardoor wij inzicht krijgen in de algemene patiënten-ervaringen. Wij kunnen dan inzicht krijgen in de zaken waar we meer aandacht aan moeten schenken om onze kwaliteit te verbeteren. 

U wordt gevraagd of u hieraan mee wilt doen of niet.

In de afgelopen 12 maanden hebben wij een 8,8 gescoord in de uitvraag patiënten ervaringen. (meting 26-08-2019)