Nieuws

Openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

In verband met de Hemelvaart en de Pinksteren hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn gesloten op donderdag 13 en vrijdag 14 mei. Ook op tweede Pinksterdag 25 mei zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne dagen!

Nieuw: bekkenfysiotherapeut i.o.

Sinds 1-12-2020 hebben wij een bekkenfysiotherapeut i.o. bij ons in de praktijk, Anouk Böttger. Anouk is al werkzaam bij ons als algemeen fysiotherapeut en zal op dinsdagen als bekkenfysiotherapeut komen werken onder de zogenoemde ‘verlengde arm’ constructie onder supervisie van Pauline van Oeveren. Hiermee versterkt zij het team. Anouk zit in het laatste jaar van de masteropleiding bekkenfysiotherapie aan de Avans+. Zij gaat ook patiënten (zowel mannen als vrouwen) behandelen met plas- en ontlastingsproblemen, gynaecologische en seksuele problemen.

Revalidatie na corona

Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt achter de schermen om de praktijk zo goed mogelijk her in te delen. Ook hebben wij met de praktijk scholing revalideren na corona gevolgd om patiënten die het coronavirus gehad hebben weer te helpen herstellen en de conditie te verbeteren. Hierdoor kan een begeleid en spoedig herstel plaatsvinden, op maat voor ieder individu. Dus bent u op zoek naar meer informatie over deze revalidatie of wilt u revalideren na het coronavirus in Tilburg dicht bij huis? Neem dan contact op met ons: 013-4674577.

Coronavirus

Beste patiënten,

De praktijk is weer langzaam aan het opstarten. We behandelen weer patiënten volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. We hebben de praktijk en oefenzaal aangepast. Voor behandeling is het noodzakelijk dat u een eigen laken of bank bedekkende handdoek meeneemt voor behandeling!!

Wij zijn elke dag telefonisch te bereiken. Mocht u pijnklachten hebben dan kunt u gewoon bereiken per mail: info@fysiodeblaak.nl of telefonisch: 013-4674577. Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kijk voor meer beweging eens onder het kopje ‘oefeningen voor thuis’ en houdt onze facebookpagina in de gaten.

Let op uw gezondheid en die van anderen! En blijf in beweging!

Zorgkaart Nederland

Bent u bij ons in behandeling geweest en is het u bevallen? Wilt u dan een reactie schrijven op Zorgkaart Nederland?

FysioFit groepen

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in onze fysiofit groepen. Op de volgende tijden zijn nog enkele plaatsen beschikbaar:

  • Maandagochtend: 10.00-11.00 uur.
  • Maandagavond: 20.30-21.30 uur.
  • Dinsdagavond: 19.00-20.00 uur.
  • Donderdag ochtend: 10.00-11.00 uur. (65+ groep)

Bent u geïnteresseerd in een van deze plekken, kom gerust langs in de praktijk. Of bel ons op: 013-4674577

30-jarig bestaan van de praktijk

Op 08-05-2019 bestonden wij 30 jaar. Hieronder een korte sfeerimpressie van deze feestweek. wij hebben er enorm van genoten! Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie felicitaties en geschenken!

Dry Needling

Woensdag 28-11 hebben Pauline en Anouk hun Dry Needling diploma gehaald tijdens het examen! Benieuwd of dit iets voor u kan doen. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje Dry Needling. Of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe AVG-wetgeving

M.i.v. 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG in werking treden; wij hebben nu  alles rond; dit houdt wel in dat wij u soms om een toestemmingshandtekening vragen voor bepaalde zaken.

MediQuest

Wij vragen u uw e-mailadres aan ons door te geven i.v.m. de vragenlijst patiënten-ervaring fysiotherapie. Deze wordt u toegezonden door de firma MediQuest. Uw mailadres wordt dus niet zichtbaar voor anderen. De antwoorden worden anoniem  verwerkt en gebundeld in een database waardoor wij inzicht krijgen in de algemene patiënten-ervaringen. Wij kunnen dan inzicht krijgen in de zaken waar we meer aandacht aan moeten schenken om onze kwaliteit te verbeteren. 

U wordt gevraagd of u hieraan mee wilt doen of niet.

In de afgelopen 12 maanden hebben wij een 8,8 gescoord in de uitvraag patiënten ervaringen. (continue meting tot en met 15032020)