Nieuws

Herstarten FysioFit

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag gaan wij de FysioFit weer herstarten. Hier zijn wij heel blij mee. We doen dit in twee stappen. Vanaf 17-01 starten de oefengroepen overdag weer. Vanaf 24-01 starten ook de avond oefengroepen weer. Mocht u al aan een van deze oefengroepen deelnemen, dan heeft u een mail gehad. Indien u zich aan wilt melden voor een van de groepen, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier het rooster van de FysioFit.

Wij hopen u allemaal weer gauw te zien.

Sportieve groet! Fysiotherapie de Blaak.

Revalidatie na corona

Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt achter de schermen om de praktijk zo goed mogelijk her in te delen. Ook hebben wij met de praktijk scholing revalideren na corona gevolgd om patiënten die het coronavirus gehad hebben weer te helpen herstellen en de conditie te verbeteren. Hierdoor kan een begeleid en spoedig herstel plaatsvinden, op maat voor ieder individu. Dus bent u op zoek naar meer informatie over deze revalidatie of wilt u revalideren na het coronavirus in Tilburg dicht bij huis? Neem dan contact op met ons: 013-4674577.

Zorgkaart Nederland

Bent u bij ons in behandeling geweest en is het u bevallen? Wilt u dan een reactie schrijven op Zorgkaart Nederland?

30-jarig bestaan van de praktijk

Op 08-05-2019 bestonden wij 30 jaar. Hieronder een korte sfeerimpressie van deze feestweek. wij hebben er enorm van genoten! Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie felicitaties en geschenken!

Dry Needling

Woensdag 28-11 hebben Pauline en Anouk hun Dry Needling diploma gehaald tijdens het examen! Benieuwd of dit iets voor u kan doen. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje Dry Needling. Of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe AVG-wetgeving

M.i.v. 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG in werking treden; wij hebben nu  alles rond; dit houdt wel in dat wij u soms om een toestemmingshandtekening vragen voor bepaalde zaken.

MediQuest

Wij vragen u uw e-mailadres aan ons door te geven i.v.m. de vragenlijst patiënten-ervaring fysiotherapie. Deze wordt u toegezonden door de firma MediQuest. Uw mailadres wordt dus niet zichtbaar voor anderen. De antwoorden worden anoniem  verwerkt en gebundeld in een database waardoor wij inzicht krijgen in de algemene patiënten-ervaringen. Wij kunnen dan inzicht krijgen in de zaken waar we meer aandacht aan moeten schenken om onze kwaliteit te verbeteren. 

U wordt gevraagd of u hieraan mee wilt doen of niet.

In de afgelopen 12 maanden hebben wij een 8,8 gescoord in de uitvraag patiënten ervaringen. (continue meting tot en met 15032020)