Nieuws

Update Coronavirus

Beste patiënten,

Zoals vele van jullie waarschijnlijk gisteren hebben gezien op persconferentie zijn de maatregelen met betrekking tot fysiek contact sterk beperkt. Wij zijn daarom genoodzaakt om vele face-to-face behandelingen af te melden in ieder geval tot 28 april. Wij zullen iedereen die voor 6 april een afspraak heeft, per persoon bekijken en telefonisch contact met u opnemen.

 Voor sommigen patiënten zijn uitzonderingen gemaakt:

  1. In geval dat uitstel van de behandeling tot irreversibele (onomkeerbare) schade leidt moeten wij middels contact met de huisarts bekijken of de behandeling met beschermmateriaal een optie is. Mits dit aanwezig/verkrijgbaar is.
  2. Personen met klachten in vitale beroepen zullen ook via dezelfde regeling als uitzondering 1 in behandeling mogen komen.
  3. Eventuele voortzetting van de behandeling kan ook telefonisch of via beeldbellen. Dit zou bijvoorbeeld mogelijk zijn bij mensen na een operatie.
  4. Nieuwe patiënten en intakes kunnen ook via beeldbellen en/of telefonisch advies krijgen om zo optimaal mogelijk met uw klacht om te kunnen gaan.

Heeft u nou klachten, schroom niet om ons te bellen! Wij proberen u zo goed mogelijk telefonisch op weg te helpen en indien mogelijk meer voor u te betekenen!

Voor vragen en/of spoed kunt u ons van maandag t/m vrijdag de gehele dag bereiken op: 013-4674577 en u kunt ons mailen: info@fysiodeblaak.nl.

Wij zijn ook bezig met het ontwikkelen van oefenfolders en filmpjes, deze zullen wij zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor u als patiënten.

Wij bedanken u voor uw begrip. Blijf allemaal thuis, let op uw gezondheid en die van anderen en blijf in beweging.

Met vriendelijke groeten,

Team Fysiotherapie de Blaak

Nieuw: Groepstherapie leren ontspannen (GEANNULEERD)

In verband met het coronavirus wordt de groepstherapie ‘Leren Ontspannen’ tot nader order geannuleerd. Wij zullen met nieuwe data komen in september.

FysioFit groepen

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in onze fysiofit groepen. Op de volgende tijden zijn nog enkele plaatsen beschikbaar:

  • Maandagochtend: 10.00-11.00 uur.
  • Maandagavond: 20.30-21.30 uur.
  • Dinsdagavond: 19.00-20.00 uur.
  • Donderdag ochtend: 10.00-11.00 uur. (65+ groep)

Bent u geïnteresseerd in een van deze plekken, kom gerust langs in de praktijk. Of bel ons op: 013-4674577

Nieuwe stagiaire

Op 27-01-2020 is onze nieuwe stagiaire Marijntje van Baest gestart. Zij zal de komende 20 weken bij ons in de praktijk aanwezig zijn en met de behandelingen mee doen. Ze zit in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Avans. Mocht u dit niet willen, kan u dit altijd aangeven dan houden wij daar rekening mee.

30-jarig bestaan van de praktijk

Op 08-05-2019 bestonden wij 30 jaar. Hieronder een korte sfeerimpressie van deze feestweek. wij hebben er enorm van genoten! Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie felicitaties en geschenken!

Vervanging Jacqueline

Jacqueline is tijdelijk afwezig op dinsdagmiddag en vrijdagochtend zal Micha Verhaert haar vervangen. Hij is naast algemeen fysiotherapeut ook psychosomatisch fysiotherapeut.

Tarieven 2019

De tarieven voor fysiotherapie in het kader van de niet-verzekerde zorg hebben we niet aangepast voor dit jaar.

Dry Needling

Woensdag 28-11 hebben Pauline en Anouk hun Dry Needling diploma gehaald tijdens het examen! Benieuwd of dit iets voor u kan doen. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje Dry Needling. Of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe AVG-wetgeving

M.i.v. 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG in werking treden; wij hebben nu  alles rond; dit houdt wel in dat wij u soms om een toestemmingshandtekening vragen voor bepaalde zaken.

MediQuest

Wij vragen u uw e-mailadres aan ons door te geven i.v.m. de vragenlijst patiënten-ervaring fysiotherapie. Deze wordt u toegezonden door de firma MediQuest. Uw mailadres wordt dus niet zichtbaar voor anderen. De antwoorden worden anoniem  verwerkt en gebundeld in een database waardoor wij inzicht krijgen in de algemene patiënten-ervaringen. Wij kunnen dan inzicht krijgen in de zaken waar we meer aandacht aan moeten schenken om onze kwaliteit te verbeteren. 

U wordt gevraagd of u hieraan mee wilt doen of niet.

In de afgelopen 12 maanden hebben wij een 8,8 gescoord in de uitvraag patiënten ervaringen. (continue meting tot en met 15032020)