Nieuws

Aangepaste openingstijden met de feestdagen

In verband met de Hemelvaart en Pinksteren hebben wij aangepaste openingstijden:

  • Donderdag 18-05: gesloten
  • Vrijdag 19-05: gesloten
  • Maandag 29-05: gesloten

De FysioFit zal op deze dag ook niet doorgaan. Wij wensen u fijne feestdagen.

Stagiaire

Wij hebben weer een nieuwe fysiotherapeut in opleiding bij ons in de praktijk. Joep Wouters zal tot halverwege juni bij ons in de praktijk rondlopen. Mocht u het niet prettig vinden dat hij bij de behandeling aanwezig is, dan kunt u dit aangeven.

NIEUW: Gewoon Diëtetiek bij Fysiotherapie de Blaak

Per ingang van 31 Maart zal Merel Coenders van Gewoon diëtetiek maandelijks bij ons in de praktijk een spreekuur draaien. Benieuwd wat Merel voor u kan betekenen? Kijk dan eens in op deze pagina.

Wist u dat…

Wij zijn aangesloten bij verschillende netwerken binnen onze beroepsgroep. Voor een overzicht kunt u kijken op deze pagina.

Zorgkaart Nederland

Bent u bij ons in behandeling geweest? Wilt u dan een reactie schrijven op Zorgkaart Nederland?

30-jarig bestaan van de praktijk

Op 08-05-2019 bestonden wij 30 jaar. Hieronder een korte sfeerimpressie van deze feestweek. wij hebben er enorm van genoten! Wij willen iedereen bedanken voor alle mooie felicitaties en geschenken!

Dry Needling

Woensdag 28-11 hebben Pauline en Anouk hun Dry Needling diploma gehaald tijdens het examen! Benieuwd of dit iets voor u kan doen. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje Dry Needling. Of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuwe AVG-wetgeving

M.i.v. 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG in werking treden; wij hebben nu  alles rond; dit houdt wel in dat wij u soms om een toestemmingshandtekening vragen voor bepaalde zaken.

MediQuest

Wij vragen u uw e-mailadres aan ons door te geven i.v.m. de vragenlijst patiënten-ervaring fysiotherapie. Deze wordt u toegezonden door de firma MediQuest. Uw mailadres wordt dus niet zichtbaar voor anderen. De antwoorden worden anoniem  verwerkt en gebundeld in een database waardoor wij inzicht krijgen in de algemene patiënten-ervaringen. Wij kunnen dan inzicht krijgen in de zaken waar we meer aandacht aan moeten schenken om onze kwaliteit te verbeteren. 

U wordt gevraagd of u hieraan mee wilt doen of niet.

In de afgelopen 12 maanden hebben wij een 9.2 gescoord in de uitvraag patiënten ervaringen. (continue meting tot en met 15032022)